Sovelsin
tällä kertaa normaalia unelmatortun ohjetta. Lisäsin ohjeeseen
Marianne Crush muruja makua antamaan. Oikein herkullinen tuli, mutta
kannattaa antaa tortun levätä yön yli, että marianne karkin maku tulee
esille. Kannattaa kokeilla!

Tumma kääretorttupohja:
5 munaa
1 dl sokeria
½ dl vehnäjauhoja
½ dl perunajauhoja
½ dl kaakaojauhoja
Vaahdota
munat ja sokeri keskenään kovaksi vaahdoksi. Sekoita jauhot keskenään
ja sihtaa vaahtoon. Kääntele kevyesti sekaisin. Paista uunin alatasolla
200-asteessa n.6-8 min.
Täyte:
2 dl kermaa
purkki maitorahkaa
¾-1 dl Marianne crushia
Vaahdota
kerma kuohkeaksi vaahdoksi. Kääntele joukkoon rahka ja Marianne crush.
Voi lisätä halutessaan sokeria, mutta mielestäni Marianne crush toi
sopivasti makeutta.
Levitä täyte jäähtyneen pohjan päälle ja rullaa rullaksi. Leikkaa paloiksi, tarjoile ja herkuttele!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti