perjantai 3. elokuuta 2012

Marianne Crush kääretorttu

Sovelsin tällä kertaa normaalia unelmatortun ohjetta.  Lisäsin ohjeeseen Marianne Crush muruja makua antamaan. Oikein herkullinen tuli, mutta kannattaa antaa tortun levätä yön yli, että marianne karkin maku tulee esille. Kannattaa kokeilla!


Tumma kääretorttupohja:

5 munaa

1 dl sokeria

½ dl vehnäjauhoja

½ dl perunajauhoja

½ dl kaakaojauhoja

Vaahdota munat ja sokeri keskenään kovaksi vaahdoksi. Sekoita jauhot keskenään ja sihtaa vaahtoon. Kääntele kevyesti sekaisin. Paista uunin alatasolla 200-asteessa n.6-8 min.

Täyte:

2 dl kermaa

purkki maitorahkaa

¾-1 dl Marianne crushia

Vaahdota kerma kuohkeaksi vaahdoksi. Kääntele joukkoon rahka ja Marianne crush. Voi lisätä halutessaan sokeria, mutta mielestäni Marianne crush toi sopivasti makeutta.

Levitä täyte jäähtyneen pohjan päälle ja rullaa rullaksi. Leikkaa paloiksi, tarjoile ja herkuttele!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti