Tämän
reseptin löysin kerran Maku- lehdestä. Sarvet ovat tosi ruokaisia ja
käyvät hyvin vaikka välipalana. Reseptistä tulee n. 16 sarvea.

Taikina:
5 dl maitoa
25 g hiivaa
1/2 rkl suolaa
75 g juustoraastetta
noin 50 g juoksevaa margariinia
5 dl vehnäjauhoja
noin 5 dl kaura- tai sämpyläjauhoja
25 g hiivaa
1/2 rkl suolaa
75 g juustoraastetta
noin 50 g juoksevaa margariinia
5 dl vehnäjauhoja
noin 5 dl kaura- tai sämpyläjauhoja
Täyte:
75 g juustoraastetta
50 g savukinkkua
50 g savukinkkua
Voiteluun:
munaa
Pinnalle jos haluaa voi ripotella juustoraastetta tai unikonsiemeniä.
Liuota
kädenlämpöiseen maitoon hiiva. Lisää suola, juustoraaste ja juokseva
margariini. Vatkaa vehnäjauhot taikinaan ja alusta taikina pehmeäksi
lopuilla jauhoilla.
Jaa taikina kahteen palaan ja kauli ne jauhotetulla alustalla pyöreiksi levyiksi. Jaa taikinalevyt kahdeksaksi kolmioksi ja täytä juustoraasteella ja kinkkusuikaleilla. Kääri kolmiot sarviksi ja kohota liinan alla kaksinkertaisiksi.
Voitele sarvet munalla, (ripottele pintaan juustoraaste/unikonsiemeniä) ja paista 225 asteen lämmössä 12–15 minuuttia.
Jaa taikina kahteen palaan ja kauli ne jauhotetulla alustalla pyöreiksi levyiksi. Jaa taikinalevyt kahdeksaksi kolmioksi ja täytä juustoraasteella ja kinkkusuikaleilla. Kääri kolmiot sarviksi ja kohota liinan alla kaksinkertaisiksi.
Voitele sarvet munalla, (ripottele pintaan juustoraaste/unikonsiemeniä) ja paista 225 asteen lämmössä 12–15 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti