Kokeilin
pitkästä aikaa leipoa pikkuleipiä! Tällä kertaa innostuin kokeilemaan
ns. suklaahippuleipiä. Oikein herkullisia ja rapeita näistä tuli.
Tällaisella reseptillä pikkuleivät tein:

n. 60 kpl
Ainekset:
225 g leivontamargariinia
5 dl ruokosokeria (tai tavallista sokeria)
2 munaa
Sekoitetaan kuohkeaksi.
Mukaan lisätään:
6 dl vehnäjauhoja
1 tl vaniljasokeria
1 tl leivinjauhetta
150 g rouhittua taloussuklaata
(50 g hienonnettuja pähkinöitä)
Pyöritä
taikina 2 cm paksuksi tangoksi ja jaa ne 2 cm pitkiksi paloiksi.
Pyöritä palaset palloiksi. Paista noin 12–15 minuuttia 175 asteessa.
Herkuttele!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti