perjantai 3. elokuuta 2012

Suklaakeksit

Kokeilin pitkästä aikaa leipoa pikkuleipiä! Tällä kertaa innostuin kokeilemaan ns. suklaahippuleipiä. Oikein herkullisia ja rapeita näistä tuli.
Tällaisella reseptillä pikkuleivät tein:

n. 60 kpl
Ainekset:

225 g leivontamargariinia

5 dl ruokosokeria (tai tavallista sokeria)

2 munaa

Sekoitetaan kuohkeaksi.

Mukaan lisätään:

6 dl vehnäjauhoja

1 tl vaniljasokeria

1 tl leivinjauhetta

150 g rouhittua taloussuklaata

(50 g hienonnettuja pähkinöitä)


Pyöritä taikina 2 cm paksuksi tangoksi ja jaa ne 2 cm pitkiksi paloiksi. Pyöritä palaset palloiksi. Paista noin 12–15 minuuttia 175 asteessa.

Herkuttele!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti