Kääretorttuun tulee tumma pohja ja raikas ananas-banaani-rahkatäyte.
Pohja:
4 munaa
1 ½ dl sokeria
1 dl Ohrakasta (osan korvasin perunajauhoilla, kun Ohrakas-purkki tyhjeni kesken kaiken)
½ dl kaakaojauhetta
1 tl leivinjauhetta
Täyte:
1 prk maitorahkaa
1 tlk ananasmurskaa valutettuna
1 banaani
Pohjan
valmistus: Vaahdota munat ja sokerit kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita
kuivat aineet keskenään. Lisää ne siivilän läpi kevyesti sekoittaen
muna-sokerivaahtoon. Kaada taikina leivinpaperoidulle uunipellille.
Paista 200 asteessa noin 7 minuuttia.
Kumoa kypsynyt pohja sokeroidulle leivinpaperille ja anna jäähtyä.
Täyte: Valuta ananasmurska ja viipaloi banaani ohuiksi viipaleiksi. Sekoita rahka, ananasmurska ja banaani keskenään.
Levitä täyte jäähtyneen kääretorttupohjan päälle ja rullaa kääris rullalle. Anna vetäytyä parisen tuntia kylmässä niin torttu maustuu.
Sitten ei muuta kuin kahvi tippaseen ja torttu viipaleiksi..!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti